Købs- og leveringsbetingelser

LEVERING AF SIVOMIXX OG VIVOMIXX

Sivomixx og Vivomixx er kølevarer, men tåler op til en uge ved stuetemperatur uden det påvirker bedst før-datoen. Levering sker ved stuetemperatur.

For at minimere risikoen for, at dit bestilte produkt strander undervejs, sendes det bestilte produkt normalt på mandage, som ikke falder på en helligdag (afvigelser kan forekomme). Ordrer, der afgives efter søndag kl. 18, kan derfor blive sendt mandag otte dage efter bestillingen. Du er velkommen til at kontakte os (info@vivobakt.se) for at undersøge andre mulige leveringsdatoer!

DHL er ansvarlig for underretning til kunden, og deres leveringsbetingelser gælder. Normalt vil pakken være tilgængelig til afhentning på udleveringsstedet to til fire dage efter, at den er sendt, og det er kundens ansvar straks at afhente varen. Hvis meddelelse fra leveringsfirmaet ikke modtages, er det kundens ansvar at kontakte Vivobakt for hjælp til sporing.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp på: info@vivobakt.se

LEVERING AF FODERCELLULOSE

Fodercellulose sendes hurtigst muligt efter, at ordren er modtaget.

FORTRYDELSESRET

Da Sivomixx og Vivomixx er kølevarer, er de ikke omfattet af fortrydelsesretten. Når pakken er sendt fra Vivobakt, kan købet således ikke fortrydes. Bestilte, men ikke sendte varer, kan annulleres indtil fredag kl. 16.00 ugen før levering.

Fodercellulose er omfattet af fortrydelsesretten, dvs. uåbnet emballage kan returneres inden for 14 dage efter modtagelse af produktet. Kontakt os på info@vivobakt.se, hvis du fortryder dit køb, så sender vi dig en returseddel. Returgebyr vil blive opkrævet i henhold til leverandørens prisliste.

BYTTE

Vi kan ikke bytte Sivomixx og Vivomixx, se fortrydelsesretten ovenfor. Hvis du har brug for at bytte en anden artikel, bedes du sende en e-mail til info@vivobakt.se og beskrive problemet.

BETALING

Klarna

Efter identifikation og risikovurdering viser Klarna dig de betalingsmuligheder, der kan tilbydes dig. Uanset hvilken betalingsmulighed du vælger, er det Klarna, der håndterer betalingstransaktionen, mens det faktiske køb af produktet eller tjenesten foretages direkte af Vivobakt. Produkt- eller servicespecifikke spørgsmål skal derfor rettes direkte til os hos Vivobakt. Nuværende betalingsmuligheder, der i øjeblikket kan blive tilbudt via Klarna, er faktura, kontokredit, kortbetaling, direkte betaling via bank eller MobilePay.

PERSONOPLYSNING

Vivobakt AB er dataansvarlig og sørger for, at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn